Marktgericht

Marktgericht denken

Samen met onze klanten zoeken wij continue naar een verbetering van onze productie methoden, waarbij ieder op hun manier bijdraagt aan het verbeteren van de toegevoegde waarde.
Middels dit innoverend denken, dat wij hebben verheven tot speerpunt binnen onze organisatie, werken wij aan de toekomst.
De markt van vandaag , de wensen van de klant, onze nieuwe ideeën, alles bouwstenen om het klantgericht denken om te zetten in operationele samenwerking.

     

Rozen

De Rozenteelt blijft voor ons bedrijf de belangrijkste productgroep. Echter wensen wij de klant een groot en breed assortiment van boomkwekerij producten aan te bieden. Naast onze eigen innovaties nemen wij graag de wensen van de klanten op in ons aanbod, teneinde dit optimaal af te stemmen op uw wensen.
Middels het inzetten van de nieuwste technieken zijn wij in staat een kwalitatief top producent aan te bieden, welke naast het planten in tuin en perk, ook optimaal geschikt is voor de containerteelt.

 

RoosTray verpakking1 Meter Hecke

Coniferen

Middels de inzet van moderne technieken en productiemethoden kunnen wij een uitgebreid assortiment coniferen aanbieden. Naast planten met kluit, tot wel 2 meter hoog, bieden wij u een breed scala aan coniferen aan in container, potmaten variërend van 9 tot 27 cm.

Fruitbomen en heesters

Om het boomkwekerij assortiment te complementeren laat onze handelskwekerij een uitgebreid scala aan fruitbomen en sierheesters kweken. De kweek van de fruitbomen geschiedt zowel in de volle grond als in containers, waarbij de NAK toezicht houdt op het proces, teneinde de hoge kwaliteitseisen te kunnen matchen.
De sierheesters worden daarentegen alleen in container gekweekt, u kunt daarbij kiezen uit 3, 5 en 10 liter varianten. Al deze producten worden met beeld etiketten in kleur geleverd.

 

Kuipplanten

Teneinde u een breed assortiment kuipplanten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden, hebben wij dit kweekproces ondergebracht in een speciale kas, waar de omstandigheden optimaal zijn afgestemd op de vermeerdering van deze gewassen. Ons kuipplanten team is continue op zoek naar nieuwe of verbeterde varianten en soorten. Nadat deze soorten uitgebreid getest zijn en onze vakkrachten de kwaliteit hebben beoordeeld en als goed hebben gekwalificeerd, worden deze innovaties opgenomen in het sortiment. De kleurenpracht van de in bloei staande planten is op zich de moeite waard om deze afdeling eens te bezoeken.